Palvelut

Start-upit

Onko sinulla liike- tai tuoteidea, mutta et tiedä kuinka saada tuote nopeasti ja ilman ylimääräisiä mutkia tuotantoon ja markkinoille? – Meillä on osaaminen laitevalmistukseen ja tuotantokäytön lanseeraamiseen ideasta massatuotantoon. Tunnemme parhaat käytännöt ja prosessit, joiden avulla keksintöösi investoimasi raha ja aika tuottaa tulosta.

#program management

Ota yhteyttä: timo@kuitech.fi

Monitoimittajaprojektit suuryrityksissä

Kilpailuttamalla järjestelmäuudistusten toimittajayrityksiä saatetaan löytää säästöjä valitsemalla projektin edullisimmin toimittava taho. Nykyisissä monitahoisissa järjestelmäympäristöissä kuitenkaan ei voida välttää monitoimittajaprojektin muodostumista ja usein käykin niin, että toimittavia tahoja on projektissa hallittavana useita, jolloin budjetteja on vaikea hallita. KUI tarjoaa osaamisen monitoimittajaprojektien budjetointiin, hallintaan, prosesseihin ja tarpeen määrittelyihin investointipäätöksestä tuotantoon ja kilpailuttaa toimittajat. KUI tarjoaa myös valmennusta tehokkaaseen ohjausryhmätyöskentelyyn.

#project management #project executive

Ota yhteyttä: heli@kuitech.fi

Tutkimus

KUI kehittää! Olemme pilotoimassa omaa tuotetta IoT:n saralle, ja lähdemme liikkeelle tutkimus edellä. Etenemisestä lisää myöhemmin blogissamme.

#tuotteistus

Ota yhteyttä: timo@kuitech.fi

Kuluttajat

Tuotekehityksemme edetessä tähtäämme myös kuluttajamarkkinoille – niin ikään etenemisestä lisää myöhemmin blogissamme.

Ota yhteyttä: heli@kuitech.fi